ยินดีต้อนรับ! ลงทะเบียนฟอรั่มได้ที่นี่!   ...ถ้าคุณเป็นสมาชิกแล้วสามารถ เข้าสู่ระบบได้ที่นี่! 

Jump to content
2

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/13/2019 in all areas

 1. 1 point
  You've got to find what your love. And that is as true for your love as for your lovers แปลว่าอะไรครับ
 2. 1 point
 3. 1 point
 4. 1 point
  STRICTLY Come Dancing is much-loved by viewers, the dancers and celebrity contestants, but with it comes the dreaded "curse". แปลว่า รายการ STRICTLY Come Dancing เป็นที่ชื่นชอบของผู้ชม แต่ดาราที่เข้าร่วมถือว่าเป็นคำสาปที่น่าสะพรึงกลัว หรือเปล่าครับ ไม่เข้าใจโครงสร้างประโยค , the dancers and celebrity contestants, but with it comes the dreaded "curse
 5. 1 point
  เป็นคำกล่าวของ Steve Jobs ...for your work นะครับ ไม่ใช่ your love คุณต้องค้นหาสิ่งที่คุณรัก และนั่นก็จริงแท้สำคัญเฉกเข่นเดียวกับงานของคุณและคนรักของคุณ งานของคุณในที่สุดคือคนรักของคุณ Love what you do = your work Jobs ต้องการให้เรา need to love what you are doing ให้ความรักกับงาน Note. ประโยคแก ถ้าแปลแรกๆ อาจดูขัดแย้ง แต่มีคน(ฝรั่ง)แนะว่า ด้วยประสบการณ์ What Jobs means that you need to love what you are doing. Kru Ton.
 6. 1 point
 7. 1 point
  ถ้าอยากจะพูดว่า”ฉันเป็นคนที่ใช้ชีวิตไม่คุ้มเลย ไม่ค่อยชอบออกไปข้างนอก ชอบเก็บตัวแต่อยู่ในห้อง” ภาษาอังกฤษจะพูดว่ายังไงคะ ขอบคุณมากค่ะ 😊😊😊
 8. 1 point
  I think I myself haven't made the most of my time/my life/ ..I haven't made the most out of my life. หรือ ...I don't live my life to the fullest. I don't like going out. I stay in my room. หรือ I do not enjoy socialising/zing and going out meeting people. I simply stay home and sit alone in my room. อื่นๆ Life. Be in it. Use your life. เหมือนโฆษณาไทยครับ ชีวิต ใช้ซะ
This leaderboard is set to Bangkok/GMT+07:00
×
×
 • Create New...